Ξανά η Βαλένθια για Πρίσιτς

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα οι «νυχτερίδες» ασχολούνται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του Βόσνιου χαφ.

Ξανά η Βαλένθια για Πρίσιτς

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό είναι ο Σανίν Πρίσιτς. Ο Βόσνιος χαφ, μάλιστα ήρθε στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και έφυγε χωρίς ωστόσο να απαντήσει. Έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στην Τουρκία, όμως αυτή δεν προχώρησε.

Πριν λίγες ημέρες ο ατζέντης του ποδοσφαιριστής φέρεται να επέστρεψε και να χτύπησε ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού. Ακόμα, όμως δεν έχει γίνει κάτι παρά το γεγονός πως στη λίστα των Πειραιωτών ήταν αρκετά ψηλά.

Στην Ισπανία, ωστόσο υπήρξαν δημοσιεύματα πως η Βαλένθια επανήλθε για τον Βόσνιο μέσο. Ο Σανίν Πρίσιτς παραμένει ελεύθερος και όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα η Βαλένθια μετά την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς έβαλε πάλι στο… στόχαστρο τον Βόσνιο χαφ.

Οι Ίβηρες, ωστόσο τονίζουν ότι εκτός από τη Βαλένθια για τον ποδοσφαιριστή που έχει τερματίσει τη συνεργασία του με τη Ρεν ενδιαφέρεται και η Μάιντς. Πάντως είναι ένας παίκτης που δεν έχει βγει από την ατζέντα του Ολυμπιακού, ενώ θυμίζουμε πως και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του.