Ξεσηκωμός στη Φενέρμπαχτσε για Ολυμπιακό - Ο Περέιρα αποθέωσε τους παίκτες του

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε τη Χαταϊσπόρ και ήδη έδωσαν το σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Βίτορ Περέιρα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του.

Ξεσηκωμός στη Φενέρμπαχτσε για Ολυμπιακό - Ο Περέιρα αποθέωσε τους παίκτες του

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε τη Χαταϊσπόρ και λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη πήρε τα πάνω της ψυχολογικά. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα και το κλίμα στη Φενέρ φαίνεται πως έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Φενέρμπαχτσε: «Διπλό» κορυφής στην Τουρκία πριν τον Ολυμπιακό (highlights)

Ο προπονητής της ομάδας, ο Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του αγώνα με τη Χαταϊσπόρ δήλωσε περήφανος για το ρόστερ που έχει στη διάθεση του. «Οι παίκτες μου έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν πολύ καλοί στρατηγικά και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πολλά γκολ. Ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση και πολύ σταθεροί στην άμυνα. Είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μου», δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα.

Στίγμα για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε έδωσε και ο Ερόλ Μπιλετσίκ, αντιπρόεδρος του συλλόγου. Από την πλευρά του μίλησε περισσότερο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ και οι οπαδοί έχουν ξεσηκωθεί για την αναμέτρηση της Πέμπτης. «Πιστεύω ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και κόντρα στον Ολυμπιακό, στο γήπεδο μας πρέπει να δείξουμε το πρόσωπο που είχαμε στη Φρανκφούρτη», είπε χαρακτηριστικά.