Μπαρτσελόνα: Δυό αγωνιστικές «καμπάνα» στον Κούμαν, μία στον Ντε Γιονγκ!

Η αποβολή του Ρόναλντ Κούμαν στο ματς της Mπαρτσελόνα, την περασμένη Πέμπτη (23/09) με την Κάντιθ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές αποκλεισμού, ενώ εκείνη του συμπατριώτη του, Φρένκι Ντε Γιονγκ, στο ίδιο ματς με μία 

Μπαρτσελόνα: Δυό αγωνιστικές «καμπάνα» στον Κούμαν, μία στον Ντε Γιονγκ!

Μόνο αυτό έλειπε στην Μπαρτσελόνα...

Σαν να μην έφτανε η οικτρή αγωνιστική της εικόνα (τρία ματς χωρίς νίκη κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου, Γρανάδα και Κάντιθ) κι οι απουσίες των τραυματιών (Πέδρι, Κουν Αγκουέρο, Ντεμπελέ, Ζόρντι Άλμπα, Μπρέιθγουεϊτ) έχασε για το επόμενο αγώνα της (για την 7η αγωνιστική της La Liga) κόντρα στην Λεβάντε, στο «Καμπ Νόου», τόσο τον Ρόναλντ Κούμαν όσο και τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Οι δύο Ολλανδοί αποβλήθηκαν στον αγώνα με την Κάντιθ (1-1), το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ποδοσφαιριστής με δύο κίτρινες, σε διάστημα 4 λεπτών, πήρε την άγουσα για αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες από το 65'.

Παρότι η αποφάση του διαιτητή Ντελ Θέρο Γκράντε χαρακτηρίστηκε, από το σύνολο των ΜΜΕ της Ισπανίας, ως λανθασμένη η ετυμηγορία του ίσχυσε κι ο Ολλανδός άσος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Αντίθετα ο συμπατριώτης του προπονητής θα λείψει από τα δύο επόμενα παιχνίδια. Τόσο αυτό με τους «βατράχους», όσο και εκείνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης (02/10).

Αν βέβαια μέχρι τότε παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα...