Ούτε στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ θα παίξει ο Μέσι, στόχος η επιστροφή με Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Λιονέλ Μέσι θ' απουσιάσει και στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ και πλέον η επάνοδος του πάει για την αναμέτρηση του Champions League, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι 

Ούτε στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ θα παίξει ο Μέσι, στόχος η επιστροφή με Μάντσεστερ Σίτι!

Μετά την αναμέτρηση, μεσοβδόμαδα, με την Μετς (εκτός έδρας) για την Ligue 1 ο Λιονέλ Μέσι θα χάσει κι εκείνη κόντρα στην Μονπελιέ, για το Γαλλικό πρωτάθλημα, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός διαγνώστηκε με πρόβλημα την επομένη της επεισοδιακής αναμέτρησης με την Λιόν, όπου είχε αρνηθεί τη χειραψία του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, όταν τον απέσυρε κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1.

Τελικά η Παρί κέρδισε (2-1) χωρίς εκείνον, με γκολ του συμπατριώτη του Ικάρντι, αλλά το θέμα που έκανε... ντόρο ήταν η αντίδραση του Μέσι στην αντικατάσταση του, παρότι είχε δείξει να έχει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανέβασε στροφές στην τελευταία προπόνηση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί με τη Μονπελιέ στην αναμέτρηση του Παρκ ντε Πρενς, παραμένοντας στα «πιτς».

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση (στο ίδιο γήπεδο) με την Μάντσεστερ Σίτι την προσεχή Τρίτη (28/09) για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Βεράτι, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί και την Κυριακή, ενώ ο Σέρχιο Ράμος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.