«Διαζύγιο» της Γκουανγκζού Εβεργκράντε με τον Φάμπιο Καναβάρο!

Ο Φάμπιο Καναβάρο πρόκειται να λύσει την συνεργασία του με την, Κινεζική, Γκουανγκζού Εβεργκράντε, η οποία μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα λόγω του χορηγού της 

«Διαζύγιο» της Γκουανγκζού Εβεργκράντε με τον Φάμπιο Καναβάρο!

Έτοιμος προς αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της, Κινεζικής, Γκουανγκζού Εβεργκράντε είναι ο Φάμπιο Καναβάρο κατά πληροφορίες από την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, αλλά και την Ιταλια.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Πεκίνου ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα (8 φορές πρωταθλήτρια της χώρας), την οποία θ' αναλάβει ο Ζενγκ Ζι.

Ο Καναβάρο οδήγησε την Γκουανγκζού στην κατάκτηση του τίτλου το 2019, στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας, ενώ είχε δουλέψει σε αυτήν ξανά τη σεζόν 2014/15.

Αιτία του διαζυγίου φέρεται να είναι τα οικονομικά προβλήματα του χορηγού της ομάδας (σ. κατασκευαστικός κολοσσός Εβεργκράντε) η επαπειλούμενη κατάρρευση του οποίου απειλεί όχι μόνο την Κινεζική οικονομία αλλά και την παγκόσμια.

Προς το παρόν, πάντως, τόσο ο Ιταλός τεχνικός (κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2006), όσο κι η Κινεζική ομάδα δεν έχουν επισημοποιήσει το «διαζύγιο» τους, αλλά στην Ιταλία επιμένουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαβουλεύσεων, αφού το συμβόλαιο του (πενταετούς διάρκειας, που εκπνέει το 2023) προβλέπει ετήσιες απολαβές 12 εκατ. ευρώ!