Πέρισιτς και Ρέμπιτς θέλει η Γιουνάιτεντ

Τους δύο αστέρες της Κροατίας έχει βάλει στο μάτι η αγγλική ομάδα. 

Πέρισιτς και Ρέμπιτς θέλει η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχεται για την απόκτηση του Ιβάν Πέρισιτς από την Ιντερ. Ο κροατικός Τύπος θεωρεί πιθανή τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος είχε πρόταση από την αγγλική ομάδα και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά τελικά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Τώρα, μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πέρισιτς στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η Γιουνάιτεντ επανέρχεται και προτείνει περίπου 50 εκατ. ευρώ στην Ιντερ για να πάρει τα δικαιώματα του.


Ο 29χρονος άσος, που αποκτήθηκε το 2015 από τη Βόλφσμπουργκ, δεσμεύεται με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο θα πωληθεί έναντι του κατάλληλου ποσού, στο πλαίσιο και της γενικότερης ανανέωσης που θα πραγματοποιηθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Να σημειωθεί πως οι «κόκκινοι διάβολοι», σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι πιθανό να ασχοληθεί και με την περίπτωση του Αντε Ρέμπιτς, που κι αυτός εντυπωσίασε στα γήπεδα της Ρωσίας, της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.