Κούμαν: «Σε κατάσταση ανοικοδόμησης η Μπαρτσελόνα. Μην περιμένετε θαύματα στο Champions League»

Στην αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα την φετινή αγωνιστική περίοδο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ολλανδός προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν.

Κούμαν: «Σε κατάσταση ανοικοδόμησης η Μπαρτσελόνα. Μην περιμένετε θαύματα στο Champions League»

Κόντρα στις φήμες που θέλουν τον Ρόναλντ Κούμαν να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα, ο Ολλανδός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να έχει την στήριξη της διοίκησης, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης.

«O σύλλογος είναι μαζί μου σε μια κατάσταση ανοικοδόμησης. Η οικονομική κατάσταση συνδέεται με τον αθλητισμό. Ως σύλλογος πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα χωρίς να κάνουμε μεγάλες οικονομικές επένδυσης, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν ευκαιρίες, όπως είχαν οι Τσάβι και Ινιέστα, αλλά χρειάζεται υπομονή. Σε λίγα χρόνια μπορούν να γίνουν μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου», είπε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού (23/9) αγώνα με την Κάντιθ για την 6η αγωνιστική της La Liga.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Το να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος θα ήταν επιτυχία. Στο Champions League όμως μην περιμένετε θαύματα. Η ομάδα πρέπει να υποστηρίζεται με λόγια και με πράξεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, όπως και στο παιχνίδι με τη Γρανάδα».