Serie A: Με ανατροπή το «διπλό» (3-1) της Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα (highlights)!

Η Ίντερ που έχανε από τη Φιορεντίνα νίκησε μ' ολική επαναφορά στο 2ο μέρος 3-1, ενώ η Αταλάντα επιβλήθηκε 2-1 της Σασουόλο.  Μπολόνια και Τζένοα πήραν από έναν πόντο στο χορταστικό 2-2 του «Νταλ Άρα» με το οποίο σηκώθηκε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς και η βαθμολογία.

Serie A: Με ανατροπή το «διπλό» (3-1) της Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα (highlights)!

Επικεφαλής της Serie A πέρασε η Ίντερ (χάρη στο ματς περισσότερο από την Νάπολι...) που νίκησε την Φιορεντίνα, στη Φλωρεντία με 3-1, παρότι ως το 52ο λεπτό έχανε.

Ωστόσο η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μ' ανατροπή, σε τρία λεπτά, γύρισε το ματς ...τούμπα χάρη σε γκολ των Ντάρμιαν και Ντζέκο για να γράψει το τελικό 3-1 ο φορμαρισμένος Πέρισιτς.

Νωρίτερα (78') είχε αποβληθεί ο Γκονζάλες των «βιόλα» διευκολύνοντας το έργο των πρωταθλητών.

Την ίδια στιγμή, στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα (που είναι στο -3 από την Ίντερ) επικρατούσε 2-1 της Σασουόλο (του Κυριακόπουλου) μ' όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Νωρίτερα, σ ένα ματς που είχε τέσσερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο του (σ. τα δύο από πέναλτι στο τελευταίο πεντάλεπτο), αλλά όχι και νικητή, Μπολόνια και Τζένοα αναδείχθηκαν ισόπαλες με το «χορταστικό» 2-2 στηνεναρκτήρια αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Serie A.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 49’ ο Χίκι, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 55’ ο Ντέστρο από την ασίστ του Κρισίτο διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 85’ ο Αρναούτοβιτς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο με τον ίδιο τρόπο ο Κρισίτο τέσσερα λεπτά αργότερα έγραψε το τελικό –όπως αποδείχθηκε- σκορ του αγώνα.

Παρ’ όλα αυτά οι συγκινήσεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στην τελευταία φάση του αγώνα, η Μπολόνια έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με την πρώτη κεφαλιά του Όλσεν να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Σοριάνο νικήθηκε από τον Σιρίγκου.

Λίγο νωρίτερα ο τεχνικός των «ροσομπλού», Σίνισα Μιχάιλοβιτς είχε αποβληθεί για ...γαλλικά στο ρέφερι της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Μπολόνια-Τζένοα 2-2
(49’ Χίκι, 85’ πεν. Αρναούτοβιτς – 55’ Ντέστρο, 89’ πεν. Κρισίτο)

Φιορεντίνα-Ίντερ 1-3
(23' Σοτίλ - 52' Νταρμιάν, 55' Ντζέκο, 87' Πέρισιτς)

Αταλάντα-Σασουόλο 2-1
(3' Γκόζενς, 37' Τζαπακόστα - 44' Μπεράρντι)

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Σπέτσια-Γιουβέντους 19:30

Σαλερνιτάνα-Βερόνα 19:30

Μίλαν-Βενέτσια 21:45

Κάλιαρι-Έμπολι 21:45

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Σαμπντόρια-Νάπολι 19:30

Τορίνο-Λάτσιο 19:30

Ρόμα-Ουντινέζε 21:45

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ