«Τινάζει τη μπάνκα» η Ρεάλ για Αζάρ-Κουρτουά

Διατεθειμένη να δώσει... αστρονομικό ποσό στην Τσέλσι η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσει «πακέτο» τους Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά.

«Τινάζει τη μπάνκα» η Ρεάλ για Αζάρ-Κουρτουά

Έτοιμη να τινάξει -για άλλη μια φορά- τη μπάνκα στον... αέρα φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, διαθέτοντας ένα... αστρονομικό ποσό στην Τσέλσι για την απόκτηση των Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Βέλγιο, η διοίκηση των «μερένχες» παρουσιάζεται πρόθυμη να βγάλει από το ταμείο του συλλόγου περί τα 225 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να φέρει «πακέτο» τους δύο άσους της Τσέλσι στη Μαδρίτη.

Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, αλλά για μια προσπάθεια της Ρεάλ τόσο να ενισχυθεί ουσιαστικά μετά την αποχώρηση Ρονάλντο, όσο και να «ρεφάρει» επικοινωνιακά λόγω της φυγής του Πορτογάλου σταρ για τη Γιουβέντους.

Άλλωστε, πέρα από τους δύο παίκτες της Τσέλσι, στο στόχαστρο των Μαδριλένων βρίσκονται πάντα και οι Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι στο Λονδίνο ευελπιστούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους Αζάρ και Κουρτουά, ή έστω έναν εξ αυτών.