Λίβερπουλ: Τα ματς που χάνει ο Τιάγκο

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Λίβερπουλ: Τα ματς που χάνει ο Τιάγκο

Πρόβλημα στη Λίβερπουλ. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα στον αγώνα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας (3-0). Δέχθηκε ένα χτύπημα στο β’ ημίχρονο και έγινε αλλαγή.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των «κόκκινω», ο Ισπανός ποιοτικός μέσος της Λίβερπουλ θα χάσει και τα δύο ματς μέσα στην εβδομάδα.

Αρχικά, απέναντι στη Νόριτς (Τρίτη, 21/9) για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και εν συνεχεία κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League (Σάββατο, 25/9), αμφότερα εκτός έδρας.

Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος άσος είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ, αν και είχε επίσης έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα με την Έβερτον, εκτός έδρας, σε έναν αγώνα όπου και είχε τραυματιστεί ο Φαν Ντάικ.

Φέτος ο Τιάγκο μετρά ήδη πέντε εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας της Λίβερπουλ, που δεν έχει στα τελευταία παιχνίδια και τον Φιρμίνο, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και για την ώρα δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Γιούργκεν Κλοπ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βραζιλιάνος και ίσως παίξει με την Μπρέντφορντ.

Εκτός για τον αγώνα με τη Νόριτς είναι και οι δύο ακραίοι μπακ (δεξιά πλευρά), Αλεξάντερ Άρνολντ, Νέκο Γουίλιαμς. Ο πρώτος που δεν έπαιξε και κόντρα στην Πάλας γιατί είναι άρρωστος, θα γυρίσει με την Μπρέντφορντ.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν αφού είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ και στο Champions League κέρδισε τη Μίλαν με ανατροπή στην πρεμιέρα.