Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ ο Μπέιλ για 2,5 μήνες

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ ο Μπέιλ για 2,5 μήνες

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και θα χρειαστεί να απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ουαλός επιθετικός, που επέστρεψε φέτος στους «μερένγκες» μετά τον δανεισμό του στην Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, υπέστη θλάση στο δεξί του πόδι και τέθηκε νοκ-άουτ για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των μαδριλένων έκαναν λόγο για μεγάλο διάστημα απουσίας του διεθνούς άσου, που θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και τους έξι μήνες. Τα νέα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων όμως, έδειξαν ότι το πρόβλημα τραυματισμού του ποδοσφαιριστή δεν είναι τόσο σοβαρό και θα χρειαστεί λιγότερο χρονικό διάστημα για να αποθεραπευτεί.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μπέιλ ο 32χρονος άσος έχει πάρει μέρος μόλις σε 3 αναμετρήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει ένα γκολ.

Μεταξύ άλλων, θα χάσει τους περισσότερους αγώνες της ομάδας του στην φάση των ομίλων του Champions League, όπως επίσης και το «κλάσικο» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 21 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νόου» για την 10η αγωνιστική της La Liga.