Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους «Λύκους» (highlights)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε βαθμό κόντρα στην πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ και την οδήγησε στην πρώτη απώλεια. Η Ντόρτμουντ σκόρπισε 4-2 την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Bundesliga

Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για τους «Λύκους»  (highlights)

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη Bundesliga, Βόλφμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού προηγήθηκε με τον Σαμ Λάμερς στο 38ο λεπτό αλλά οι «Λύκοι» που γνώρισαν την πρώτη απώλεια βαθμών φέτος, ισοφάρισαν με τον Βέργχορστ.

Οι «Αετοί» της Φρανκφούρτης παραμένουν μετά το πέρας των πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη, δείγμα του κακού κλίματος που επικρατεί στα αποδυτήρια τους.

Νωρίτερα

Μπορεί να είδε τις αμυντικές της αδυναμίες να εμφανίζονται ξανά, ωστόσο η Ντόρτμουντ κατάφερε να νικήσει με 4-2 την Ουνιόν Βερολίνου εντός έδρας και να διατηρηθεί στο -1 από την πρωτοπόρο, Μπάγερν Μονάχου.

Στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (19/9), η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε θριαμβευτικά από την Στουγκάρδη, κερδίζοντας 3-1 παίζοντας και με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

TO ΣΑΒΒΑΤΟ (18/9)

Η Λειψία προβλημάτισε ξανά με την εμφάνισή της αφού έμεινε στο 1-1 με την Κολωνία. Μάλιστα στον αγώνα σημειώθηκαν έξι γκολ συνολικά, αλλά τα τέσσερα εξ αυτών ακυρώθηκαν με τη βοήθεια του VAR.

Νέα εμφατική νίκη πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου καθώς επικράτησε της Μπόχουμ εντός έδρας με 7-0. Ο Κίμιχ με δύο γκολ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Λαμπρόπουλος.

Την Παρασκευή (17/9)

Η Χέρτα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της κόντρα στην ουραγό της Μπουντεσλίγκα, Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βερολίνου πέτυχε έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και έφτασε τους έξι βαθμούς. Από την άλλη η Γκρόιτερ παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό κι έχοντας τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα…

Παρασκευή 17/9

Χέρτα-Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

61' Εκελένγκαμπ, 79' αυτ. Μπάουερ - 57' πεν. Χργκότα

Σάββατο 18/9

Μπάγερν Μονάχου-Μπόχουμ 7-0

(17’ Σανέ, 27’, 65’ Κίμιχ, 32’ Γκνάμπρι, 43’ αυτ. Λαμπρόπουλος, 61’ Λεβαντόβσκι, 79’ Τσούπο-Μοτίνγκ)

Μάιντς-Φράιμπουργκ 0-0

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-0

(80’ Νίντερλεχνερ)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Χόφενχαϊμ 0-0

Κολωνία-Λειψία 1-1

(54' Μοντέστ - 71' Χαϊνταρά)

Κυριακή 19/9

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 1-3
(38' Μανγκαλά - 2' Άντριχ, 19' Σικ, 70' Βιρτς)

Ντόρτμουντ-Ουνιόν 4-2
(10' Γκερέιρο, 24', 83' Χάαλαντ, 53' αυτ. Φρίντριχ - 57' πέν. Κρούζε, 81' Φολγκζάμερ)

Βόλφσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1
(70' Βέργχορστ - 38' Λάμερς)

Η βαθμολογία