Ρις Τζέιμς: Του έκλεψαν τα μετάλλια που πήρε με την Τσέλσι και την εθνική Αγγλίας από το Euro (vid)

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Ρις Τζέιμς και του πήραν τα μετάλλια που κατέκτησε με την Τσέλσι, αλλά και με την εθνική Αγγλίας στο πρόσφατο Euro, την στιγμή που ο ίδιος αγωνιζόταν στο ματς των «μπλε» με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ρις Τζέιμς: Του έκλεψαν τα μετάλλια που πήρε με την Τσέλσι και την εθνική Αγγλίας από το Euro (vid)

Άναυδος έμεινε ο Ρις Τζέιμς όταν επέστρεψε στο σπίτι του μετά τον αγώνα της Τσέλσι με αντίπαλο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο 21χρονος αμυντικός είδε να έχει κάνει… φτερά το χρηματοκιβώτιό του, στο οποίο είχε τα μετάλλια που είδε κερδίσει με τους λονδρέζους, όπως επίσης και αυτό που κατέκτησε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του, που εμφανίζονται οι δράστες την στιγμή της διάρρηξης.

«Το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου του 2021. την ώρα που έπαιζα για τον σύλλογό μου στην επιστροφή του Champions League, μια ομάδα δειλών ληστών διέρρηξε το σπίτι μου. Κατάφεραν να σηκώσουν όλοι μαζί ένα βαρύ χρηματοκιβώτιο που περιείχε κάποια προσωπικά αντικείμενα και να το μεταφέρουν μέχρι το όχημά τους. Δεν κρατώ ποτέ κοσμήματα στο σπίτι μου, ό,τι υπήρχε μέσα ήταν τα μετάλλια της κατάκτησης του Champions League και του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, καθώς και του φιναλίστ του Euro 2020. Μετάλλια που κέρδισα με την Τσέλσι και την εθνική Αγγλίας, τιμές που δεν μπορεί κανείς να μου τις κλέψει είτε έχω είτε όχι τα φυσικά μετάλλια που τις αποδεικνύουν.

Παρ' όλα αυτά, απευθύνομαι σε όλους τους φίλους της Αγγλίας και της Τσέλσι για να βοηθήσουν στην αναγνώριση και τη σύλληψη αυτών των εγκληματιών που δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν ησυχία αφού υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος τους. Η αστυνομία, οι σύμβουλοί μου και η Τσέλσι βρίσκονται στο πλευρό μου καθώς έχουμε πληροφορίες για το ποιοι είναι οι δράστες. Πλησιάζουμε. Ευτυχώς, κανείς δεν ήταν παρών στη διάρρηξη, αλλά θέλω να σας πω ότι είμαι καλά και ασφαλής. Εκτιμώ πραγματικά το ότι διαθέτω αυτή την πλατφόρμα για να σας ενημερώσω για την ατυχία μου κι ελπίζω ότι μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε αυτά τα άτομα και θα αποδοθεί δικαιοσύνη», ανέφερε στο μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση του Τζέιμς: