Επίσημο: Τέλος ο Χιούτον από τον πάγκο της Νότιγχαμ

Σε αναζήτηση προπονητή η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα την Πέμπτη (16/9) ενημέρωσε για την απόλυση του Κρις Χιούτον.

Επίσημο: Τέλος ο Χιούτον από τον πάγκο της Νότιγχαμ

Τέλος ο Κρις Χιούτον από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ανακοινώθηκε το διαζύγιο το πρωί της Πέμπτης (16/9) και η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Η πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι καθόλου καλή και ακουγόταν εδώ και μέρες πως θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Έτσι την Πέμπτη (16/9) ήρθε η ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιρλανδό τεχνικό, ο οποίος ήταν φυσικά στον πάγκο στην τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Μίντλεσμπρο (0-2).

Ένα αποτέλεσμα που την άφησε ουραγό με μόλις ένα βαθμό ύστερα από επτά αγωνιστικές, τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η επισημοποίηση του διαζυγίου ήρθε τελικά το πρωί της Πέμπτης (16/9), με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον 62χρονο τεχνικό. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο βοηθός του Χιούτον, Στίβεν Ριντ.

Η Νότιγχαμ ευχαρίστησε τον κόουτς Χιούτον για την προσφορά του στην ομάδα «σε μια δύσκολη περίοδο για όλους στο ποδόσφαιρο και σε όλο τον κόσμο και τον ευχαριστούμε για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει «ο Στίβεν Ριντ θα αναλάβει προσωρινά την πρώτη ομάδα και η αναζήτηση του μόνιμου διαδόχου έχει ξεκινήσει και ο σύλλογος θα ενημερώσει τους φίλους της ομάδας. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχηθεί στον Κρις τα καλύτερα στη μελλοντική του καριέρα».