Λαπόρτα: «Είμαι απογοητευμένος, ζητώ την υπομονή μας»

Ο Τζουάν Λαπόρτα με ανάρτηση του στα soicial media ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την Μπαρτσελόνα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Λαπόρτα: «Είμαι απογοητευμένος, ζητώ την υπομονή μας»

Μετά από 24 χρόνια η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε εντός έδρας σε πρεμιέρα του Champions League. Οι Καταλανοί γνώρισαν την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 3-0 και με την εικόνα τους να είναι κάκιστη. Είναι χαρακτηριστικό πως σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία. Κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League.

Ο πρόεδρος της των "μπλαουγκράνα" Τζουάν Λαπόρτα με ανάρτηση του στα social media ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο σύλλογος.

«Είμαι τόσο απογοητευμένος κι αναστατωμένος όσο είστε και όλοι εσείς. Είναι ανάγκη να σας πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία από τις καταστάσεις που περιμέναμε. Ζητώ την υπομονή σας και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα μας.

Σας ζητώ επίσης την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, τους ανθρώπους που διοικούν το κλαμπ. Χρειαζόμαστε την πίστη και τον χρόνο σας και μην έχετε αμφιβολία ότι θα διορθώσουμε αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ πολύ, ζήτω η Μπάρτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.