Φαν Μπάστεν: «Ήμουν τουλάχιστον 18 φορές καλύτερος του Βέρνερ»

Ο Ολλανδός θρύλος Μάρκο Φαν Μπάστεν αναφέρθηκε στον φορ της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ, που δέχεται σκληρή κριτική για την επιθετική του δυστοκία.

Φαν Μπάστεν: «Ήμουν τουλάχιστον 18 φορές καλύτερος του Βέρνερ»

Κάθε άλλο παρά θετικά σχόλια έκανε ο θρύλος της Ολλανδίας, Μάρκο Φαν Μπάστεν, για τον Τίμο Βέρνερ, τον οποίο απέκτησε η Τσέλσι από την Λειψία πέρσι το καλοκαίρι δαπανώντας 53 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γερμανός επιθετικός δέχτηκε σκληρή κριτική την περασμένη αγωνιστική περίοδο τόσο για την επιθετική του δυστοκία στους «μπλε» όσο και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του, ενώ η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε φέτος, με τους λονδρέζους να προσθέτουν τελικά στο δυναμικό τους και τον Ρομέλου Λουκάκου από την Ίντερ.

«Ήμουν τουλάχιστον 18 φορές καλύτερος», είπε ο σχολιαστής –πλέον- στην τηλεόραση Φαν Μπάστεν αναφερόμενος στον 25χρονο επιθετικό της Τσέλσι, με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Ρουντ Γκούλιτ, να προσθέτει με την σειρά του: «Το επιβεβαιώνω κι εγώ».

Στην συνέχεια, ο 56χρονος Φαν Μπάστεν πρόσθεσε κλείνοντας: «Είναι δύσκολο να το βλέπεις. Ο Βέρνερ δεν έχει καμία αυτοπεποίθηση. Βλέπεις πως είναι σε καλές θέσεις για να σκοράρει, αλλά δεν μπορεί να βάλει την μπάλα μέσα. Δεν είναι τόσο καλός για την κορυφή».

Την περασμένη σεζόν ο Βέρνερ κατέγραψε 12 γκολ και 15 ασίστ σε 52 παιχνίδια της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τρέχουσα περίοδο ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.