Κασάνο σε Ριμπερί: «Είσαι 38 ετών πλέον, βάλε ένα τέλος!»

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικό Αντόνιο Κασάνο εξαπέλυσε τα «βέλη» του κατά του 38χρονου Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σαλερνιτάνα.

Κασάνο σε Ριμπερί: «Είσαι 38 ετών πλέον, βάλε ένα τέλος!»

Κάθε άλλο παρά θετικά είδε ο Αντόνιο Κασάνο την απόφαση του Φρανκ Ριμπερί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, παρά το γεγονός ότι διανύει πλέον το 38ο έτος της ηλικίας του.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Φιορεντίνα και ήρθε σε συμφωνία με την Σαλερνιτάνα, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Serie Α.

«Ο Ριμπερί ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για παικταρά. Πραγματικά παικταράς. Έρχεσαι στη Φιορεντίνα στα 36 σου χρόνια και μετά από μια διετία σε αφήνουν ελεύθερο. Είσαι 38 ετών πλέον, σταμάτα την καριέρα σου, βάλε ένα τέλος! Αντί να βάλει τέλος, όμως, πάει και υπογράφει για ομάδα επιπέδου… Serie B», είπε αρχικά ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Θα ήταν καλύτερα αν σταματούσε την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Αν σταματούσε ως μεγάλος πρωταθλητής, ως μεγάλος παίκτης, γιατί έτσι τον θυμόμαστε».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ριμπερί πήρε μέρος σε 30 αναμετρήσεις της Φιορεντίνα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 2 γκολ και 7 ασίστ.

Την τρέχουσα σεζόν η Σαλερνιτάνα βρίσκεται μέχρι στιγμής στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο, καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς στην κατηγορία.