Ραντζέλοβιτς: «Όνειρο μου το ισπανικό ποδόσφαιρο, δεν έκανα πισωγύρισμα» (vid)

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς παρουσιάστηκε επίσημα από τη Λεγανές και μίλησε για τη μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν με την Ελλάδα.

Ραντζέλοβιτς: «Όνειρο μου το ισπανικό ποδόσφαιρο, δεν έκανα πισωγύρισμα» (vid)

Στη Λεγανές με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ παρουσιάστηκε επίσημα από την ισπανική ομάδα στην οποία θα παραμείνει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ενώ η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Ο Ραντζέλοβιτς στην παρουσίαση του έδειξε αποφασισμένος να πετύχει με τη φανέλα της Λεγανές. «Δεν με νοιάζει που θα αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έρθω στην Ισπανία και σχεδόν δεν είχα την ευκαιρία να το σκεφτώ. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία», είπε αρχικά ο Ραντζέλοβιτς.

«Από παιδί μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μόλις έλαβα μία σοβαρή πρόταση από έναν σύλλογο όπως η Λεγανές ήθελα να έρθω. Απλώς φοβόμουν ότι η μεταγραφή δεν θα κλείσει έγκαιρα γιατί όλα ήταν στο όριο, αλλά τελικά πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο Σέρβος, ο οποίος δέχτηκε μεγάλη πίεση από τα media για το γεγονός πως έφυγε από μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό για να αγωνιστεί σε μία άλλη που παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της γλώσσας είπε: «Μόνο λίγοι μιλούν καλά αγγλικά, αλλά όλοι με κάνουν να νιώσω καλά. Με τον προπονητή δεν μπόρεσα να μιλήσω πολύ ακριβώς λόγω της γλώσσας, αλλά μου είπε ότι σιγά-σιγά θα συνηθίσω στο σύστημα του παιχνιδιού», σχολίασε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Μιλώντας για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του είπε: «Είμαι γρήγορος παίκτης και μου αρέσει να επιτίθεμαι, αλλά δεν έχω πρόβλημα και να αμυνθώ. Πάνω απ' όλα θέλω να κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής», σχολίασε και συνέχισε: «Η La Liga είναι πολύ πιο δυναμικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα ήμασταν πιο αργοί, το Europa League και το Champions League ήταν διαφορετικά. Στη Segunda τα πράγματα είναι πιο ομοιόμορφα. Όλες οι ομάδες ονειρεύονται την άνοδο και αυτό κάνει πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα», τόνισε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.