Ο Αχμέντ Χασάν υποσχέθηκε γκολ στους φίλους της Κόνιασπορ (pics)

Ο Αχμέντ Χασάν παρουσιάστηκε από την Κόνιασπορ και ο Αιγύπτιος φορ μίλησε για τα γκολ που θέλει να σημειώσει με τη φανέλα της Τουρκικής ομάδας.

Ο Αχμέντ Χασάν υποσχέθηκε γκολ στους φίλους της Κόνιασπορ (pics)

Τέλειωσε και τυπικά η μεταγραφή του Αχμέντ Χασάν στην Κόνιασπορ. Ο Αιγύπτιος άσος υπέγραψε για έναν χρόνο και θα παίζει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ως δανεικός από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ο Αχμέντ Χασάν παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση και αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, μίλησε για τους στόχους του.

Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται «πίσω» από τον Χασάν; Αλγκασίμ και Πινακάς

«Για να πω την αλήθεια, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Γυρίζω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι καυτοί. Θα προσπαθήσω να κάνω το καθήκον μου που είναι το γκολ. Να πετύχω όσο το δυνατό περισσότερα γκολ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Να έχει μια πετυχημένη πορεία.

Κόνιασπορ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χασάν (vid)

Φυσικά, κάθε επιθετικός έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Αυτός είναι να σκοράρει. Θέλω να πετύχω 15 γκολ φέτος. Με αυτόν τον τρόπο, θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός Αχμέντ Χασάν, ο οποίος και στην Κόνιασπορ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9. Το νούμερο που φορούσε και τα χρόνια που ήταν στην ομάδα του Πειραιά.