Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται «πίσω» από τον Χασάν; Αλγκασίμ και Πινακάς

Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τους Αλγκασίμ Μπα και Δημήτρη Πινακά, μετά την αποχώρηση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ.

Ολυμπιακός: Ποιοι έρχονται «πίσω» από τον Χασάν; Αλγκασίμ και Πινακάς

Το παράθυρο για αγορά ελεύθερων παικτών είναι ακόμα ανοιχτό. Και υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι (π.χ. Πρίγιοβιτς). Ωστόσο, στον Ολυμπιακό εδώ και μέρες εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι δεν θα γίνει καμία άλλη κίνηση.

Όσο για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Αχμέντ Χασάν που πήγε χθες στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Κόνιασπορ (μονοετής δανεισμός δίχως οψιόν αγοράς);

Αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν τον ρόλο που είχε πέρσι ο Κάιπερς. Του τρίτου επιθετικού δηλαδή πίσω από Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Ο ένας είναι ο Αλγκασίμ Μπα, τον οποίο ο Μαρτίνς είχε πάρει στην προετοιμασία στην Αυστρία και είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Πινακάς που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ τα τελευταία 24ωρα του Αυγούστου. Και οι δύο αρχικά προορίζονται για τον Ολυμπιακό Β’, αλλά αν παραστεί ανάγκη εννοείται ότι θα βρεθούν με συνοπτικές διαδικασίες σε αποστολές αγώνων της πρώτης ομάδας. Άλλωστε, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να γίνονται οι παίκτες... ασανσέρ και να ανεβοκατεβαίνουν σε πρώτη και β’ ομάδα. Ακόμα και ο... Βαλμπουενά (που λέει ο λόγος) μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό Β’ και να ανέβει ο Κύπριος Ιωάννης Κωστή στην πρώτη ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παραχώρηση του Αχμέντ Χασάν στην Κόνιασπορ, μολονότι είχε προτιμηθεί στην ευρωπαϊκή λίστα αντί του Κρίστινσον, ήταν κυρίως επιθυμία του Αιγύπτιου. Έβλεπε ότι δεν θα είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, από τη στιγμή που μπροστά του είναι οι Ελ Αραμπί και Τικίνιο, με αποτέλεσμα να κοιτάξει και ο ίδιος το μέλλον του.