«Όχι» του Κεσιέ σε πρόταση ανανέωσης της Μίλαν

Αρνητικά απάντησε ο Φρανκ Κεσιέ σε πρόταση που του κατέθεσε η Μίλαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους που ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Τρίβουν τα χέρια τους Παρί, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

«Όχι» του Κεσιέ σε πρόταση ανανέωσης της Μίλαν

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Φρανκ Κεσιέ στην Μίλαν, καθώς ο Ιβοριανός μέσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ιταλικός σύλλογος για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το υπάρχον συμβόλαιο του διεθνούς άσου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2022) και παρότι οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να τον «δέσουν» στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για περισσότερα χρόνια, εν τούτοις η απάντηση που έλαβαν δεν ήταν αυτή που περίμεναν.

Η Μίλαν του πρότεινε προσφορά με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο παίκτης δεν δέχτηκε καθώς επιθυμούσε συμβόλαιο με αποδοχές 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν 2 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Πλέον, μένει να φανεί αν ο ιταλικός σύλλογος θα επιστρέψει με νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή για να τον κρατήσει στην ομάδα ή αν ο 24χρονος θα προτιμήσει τελικά να μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και να επιλέξει το νέο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ και Τότεναμ βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων «μνηστήρων» που «ερίζουν» για την απόκτησή του από την Μίλαν. Την περασμένη σεζόν ο Κεσιέ μέτρησε 50 εμφανίσεις με τους «ροσονέρι» και κατέγραψε 14 γκολ και 6 ασίστ.