Ολυμπιακός: Στις καλύτερες μεταγραφές Αφρικανών του BBC ο Χένρι Ονιεκούρου!

Σε αφιέρωμα του BBC ο Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού είναι μέσα στις καλύτερες φετινές μεταγραφές Αφρικανών παικτών στην Ευρώπη, την ώρα πιο ο Πιερ Κούντε αποθεώνεται στο Καμερούν. 

Ολυμπιακός: Στις καλύτερες μεταγραφές Αφρικανών του BBC ο Χένρι Ονιεκούρου!

Μεγάλο αφιέρωμα για τις καλύτερες μεταγραφές που έγιναν το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει το BBC και ανάμεσα σε αυτές είναι του Χένρι Ονιεκούρου από τη Μονακό στον Ολυμπιακό.

Το βρετανικό δίκτυο ξεχωρίζει σε κατηγορίες τις μεταγραφές, καθώς πρώτα αναφέρεται σε αυτές που έχουν γίνει στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας ως κορυφαία τη μετακίνηση του Μαροκινού Ασράφ Χακίμι από την Ίντερ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην κατηγορία των μεταγραφών που έγιναν εκτός των μεγάλων λιγκών της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία), ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει περίοπτη θέση, ενώ αναφέρεται ως κορυφαία εκείνη του Νοτιοαφρικανού Πέρσι Τάου που έφυγε από την Premier League και την Μπράιτον για την Αίγυπτο και την Άλ Αχλί.

Την ίδια ώρα αποθεωτικά είναι τα σχόλια στο Καμερούν για την απόδοση που είχε ο Πιερ Κούντε στη νίκη της ομάδας του επί του Μαλάουι με 2-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο άσος του Ολυμπιακού δέχεται επαινετικά σχόλια ειδικά για την εξαιρετική μπαλιά που έκανε στον Αμπουμπακάρ για το γκολ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του.