Πιάνιτς: «Ο Κούμαν δε με σεβάστηκε, δε μου μιλούσε ποτέ»

Για έλλειψη σεβασμού κατηγορεί ο Μιραλέμ Πιάνιτς τον Ρόναλντ Κούμαν, με την παραχώρησή του Βόσνιου στην Μπεσίκτας από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού.

Πιάνιτς: «Ο Κούμαν δε με σεβάστηκε, δε μου μιλούσε ποτέ»

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς παραχωρήθηκε από την Μπαρτσελόνα στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο 31χρονος παίκτης εξέφρασε παράπονα για τον προπονητή του στους «μπλαουγκράνα» στη Marca, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού από τον Ολλανδό τεχνικό.

«Ο Κούμαν δεν με σεβάστηκε. Δεν μου μιλούσε ποτέ. Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να αποδεχθεί οτιδήποτε, αλλά πάντα θέλω μία εξήγηση, όχι όπως ήμουν στα 15 μου», σχολίασε αρχικά.

Οι απολαβές του Βόσνιου άσου θα ανέλθουν στα 2.750.000 ευρώ, πόσο μικρότερο από αυτό που θα λάμβανε από την ομάδα της Καταλονίας. Ωστόσο, ο ίδιος δέχθηκε τη μείωση, επειδή αγαπά το ποδόσφαιρο.

«Συμφώνησα να χαμηλώσω τον μισθό μου και να πάρω τη μεταγραφή στην Μπεσίκτας γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο», δήλωσε στη Marca.

Ο Πιάνιτς έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2024, μετρώντας 30 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις.