Παραμένει στη φυλακή ο Μεντί

Το αίτημα που κατέθεσε ο Μπέντζαμιν Μεντί για να αποφυλακιστεί με εγγύηση μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του, απερρίφθη και ο παίκτης θα παραμείνει στη φυλακή

Παραμένει στη φυλακή ο Μεντί

Ο Μπέντζαμιν Μεντί θα παραμείνει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του για την καταβολή εγγύησης με σκοπό την αποφυλάκιση του.

Πριν από λίγες μέρες ο Μπέντζαμιν Μεντί είχε συλληφθεί μετά από κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση και πλέον βρίσκεται στην φυλακή.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του η Μάντσεστερ Σίτι έχει θέσει εκτός ομάδας τον Γάλλο μπακ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η πολύ σοβαρή υπόθεση, για την οποία κατηγορείται.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί κρατείται από τις βρετανικές αρχές και δεν του έχει επιτραπεί η έξοδος από τη φυλακή, ενώ το δικαστήριο απέρριψε και το αίτημα που κατατέθηκε, ώστε να βγει από την φυλακή με την κατάθεση χρηματικής εγγύησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης πίστευε πως θα βρίσκεται σε κάποια VIP πτέρυγα των φυλακών ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και απλώς τοποθετήθηκε σε πτέρυγα μαζί με τους υπόλοιπους τροφίμους.