Άιντραχτ: Έσωσε λάθος email για να χαλάσει τη μεταγραφή του Κόστιτς στη Λάτσιο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Φίλιπ Κόστιτς και τελικά τα κατάφερε.

Άιντραχτ: Έσωσε λάθος email για να χαλάσει τη μεταγραφή του Κόστιτς στη Λάτσιο

Στον δρόμο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League θα βρεθεί τελικά ο Φίλιπ Κόστιτς με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού όσο κι αν πίεσε ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ για την αποχώρησή του από τον γερμανικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι τελικά παρέμεινε στους «αετούς».

Η Λάτσιο επιδίωξε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον εντάξει στο ρόστερ της, αλλά η Άιντραχτ ήταν αποφασισμένη να τον κρατήσει και τα κατάφερε έστω κι αν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει και… πλάγιους τρόπους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άιντραχτ έδωσε εσκεμμένα λάθος email στην Λάτσιο, προκειμένου να μην μπορέσει η ιταλική ομάδα να έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του. Ο Σέρβος δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πρόταση των «λατσιάλι» και η διορία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο «εξέπνευσε» με τον ίδιο να παραμένει στον σύλλογο της Φρανκφούρτης.

Βέβαια, όπως σημειώνεται, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αργότερα έμαθε τον λόγο για τον οποίο «χάλασε» η μεταγραφή του πελάτη του στην Λάτσιο και ενημέρωσε τον Σέρβο για την κίνηση της Άιντραχτ. Ο 28χρονος έγινε έξαλλος με την διοίκηση των «αετών», αλλά επί της ουσίας παρέμεινε στην Άιντραχτ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.