Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: Όλα δείχνουν παραμονή Κόστιτς - Ανακοινώθηκε ο Γιάκιτς

Όλα δείχνουν ότι ο Φίλιπ Κόστιτς θα παραμείνει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ανακοίνωσαν τον Γιάκιτς οι «Αετοί»!

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: Όλα δείχνουν παραμονή Κόστιτς - Ανακοινώθηκε ο Γιάκιτς

Ανατροπή δεδομένων με τον Φίλιπ Κόστιτς. Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμένεται να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, παρά το γεγονός ότι θέλει να αποχωρήσει για Ιταλία και την Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, ενώ σήμερα (30/8) αναμένονταν οι τελικές επαφές με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «λατσιάλι» και τη Serie A, με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Ίγκλι Τάρε, γνωστοποίησε πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

«Είμαι έκπληκτος, καθώς τώρα η Άιντραχτ μας είπε ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και ότι δεν είναι πια θέμα χρημάτων. Εμένα μου είχε φανεί διαφορετικά τις προηγούμενες μέρες. Δεν μου είχαν δώσει την εντύπωση ότι δεν πωλείται. Ήμασταν πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε νέα τιμή, αλλά δεν έφτασε εκεί η κουβέντα», ανέφερε ο Αλβανός αθλητικός διευθυντής.

Πέραν του Κόστιτς, οι «Αετοί» και αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, προχώρησαν σε μια μεταγραφή και ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Κρίστιαν Γιάκιτς. Ο 24χρονος Κροάτης θα ενισχύσει τη μεσαία γραμή ενώ η συμφωνία αφορά δανεισμό ενός έτους.