Παλάσιος: «Αποχωρώ από την Ιντεπεντιέντε, γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αγωνίστηκε βασικός στη νίκη της Ιντεπεντιέντε με 3-0 επί της Κολόν Σάντα Φε και στη συνέχεια τόνισε ότι αποχωρεί από την ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι γνωρίζει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Παλάσιος: «Αποχωρώ από την Ιντεπεντιέντε, γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού»

Μετά το 3-0 της Ιντεπεντιέντε επί της Κολόν Σάντα Φε, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός, αναφέρθηκε στο μέλλον του, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του, ενώ τόνισε ότι γνωρίζει την πρόταση του Παναθηναϊκού:

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Αποχωρώ χαρούμενος και ήσυχος, εφόσον τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο παιχνίδι με την Κολόν Σάντα Φε. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η προσφορά μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μεταγραφή στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα».