«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για τον Παλάσιος»

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στην Ιντεπεντιέντε για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση για τον Παλάσιος»

Μια ποιοτική μεταγραφή προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση (800.000 ευρώ) στην Ιντεπεντιέντε για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Όπως αναφέρει, το ποσό των 800.000 ευρώ αφορά μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, με το ίδιο ρεπορτάζ να τονίζει ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Ιντεπεντιέντε «Η πρόταση είναι εκεί. Η Ιντεπεντιέντε ακόμη δεν έχει απαντήσει».

Ο Παλάσιος είναι 29 ετών και έχει συμβόλαιο με την Ιντεπεντιέντε για άλλους έξι μήνες. Είναι βασικός δεξιός εξτρέμ της και μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα σε επτά αγώνες έχει δώσει τέσσερις ασίστ, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-κλειδιά για την μέχρι τώρα πορεία της στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από επτά αγωνιστικές.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Πατσούκα, Νιούελς, Άρσεναλ FC, Ατλέτικο Ουνιόν και Ταγιέρες. Έχοντας συνολικά 218 ματς με 52 γκολ και 20 ασίστ στο πρωτάθλημα.