Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πρέπει να αφήσει το «7» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κληθεί να αφήσει το αγαπημένο του νούμερο «7» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι κατειλημμένο από τον Έντινσον Καβάνι και βάσει κανονισμών της Premier League δύσκολα μπορεί να αλλάξει.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα πρέπει να αφήσει το «7» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το αγαπημένο του νούμερο «7» και σήμα κατατεθέν του καλείται να αποχωριστεί στη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το συγκεκριμένο νούμερο φοράει ο Έντινσον Καβάνι και η μοναδική περίπτωση που επιτρέπει αλλαγή ο κανονισμός της Premier League είναι ο παίκτης να αποχωρήσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ωστόσο έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, επομένως το εν λόγω σενάριο μάλλον δεν είναι πιθανό τουλάχιστον για το αγγλικό πρωτάθλημά, αφού στο Champions League ο κανονισμός για το συγκεκριμένο θέμα είναι πιο ευέλικτος.

Δεν αποκλείεται, επομένως, το ενδεχόμενο να δούμε τον Πορτογάλο σταρ να αγωνίζεται με δύο διαφορετικές φανέλες για Αγγλία και Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φορούσε το Νο7 ήταν στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν το νούμερο ήταν κατειλημμένο από τον εμβληματικό αρχηγό των «μερέχνες», Ραούλ. Τότε ο Ρονάλντο είχε επιλέξει το «9», ενώ είχε αγωνιστεί και με το νούμερο «28» στα πρώτα του βήματα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας.