La Liga: Γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Βιγιαρεάλ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Βιγιαρεάλ σε 2-2 για την τρίτη αγωνιστική της La Liga. 

La Liga: Γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Βιγιαρεάλ

Την πρώτη της φετινή απώλεια μέτρησε στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού έμεινε στο 2-2 με την Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τριγκέρος στο 52', αλλά ο Σουάρες δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο γκολ για το «κίτρινο υποβρύχιο» πέτυχε ο Χρούνεφελντ στο 74ο λεπτό. Οι «ροχιμπλάνκος» ωστόσο στάθηκαν τυχεροί αφού στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαντί, ύστερα από φθηνό γύρισμα με το κεφάλι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το Σάββατο (28/8)

Μετά την ισοπαλία στη Βαλένθια με τη Λεβάντε (3-3) κι εν μέσω της μεταγραφικής υπόθεση του Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε, δύσκολα, της... συνονόματης της Ρεάλ Μπέτις στην Σεβίλλη με το μίνιμουμ σκορ και «δράστη» τον Ντάνι Καρβαχάλ.

Το τέρμα του Ισπανού, διεθνούς, μπακ, προκάλεσε την πρώτη ήττα των «βερδιμπλάνκος» (που προέρχονταν από δύο ισοπαλίες) και την επάνοδο στις επιτυχίες για την ομάδα του Αντσελότι (χωρίς Μόντριτς, Κρόος, Μεντί, Μαρσέλο και Νάτσο).

Η έτερη ομάδα της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας, η Σεβίλλη υπέστη την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στο Έλτσε με την τοπική ομάδα (1-1).

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Γάλλος, διεθνής, αμυντικός των φιλοξενούμενων, Κουντέ ήταν εκτός αποστολής (κατόπιν αιτήματος του...), αφού είναι «υπ' ατμόν» για την Τσέλσι.

Νωρίτερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρότι αήττητη, είχε πάρει μόλις το πρώτο της τρίποντο στο τρέχον πρωτάθλημα κερδίζοντας στο Βίγκο την Θέλτα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα, που άφησε τους «Κέλτες» στον ...πόντο, ο Ινιάκι Γουίλιαμς (που έχασε και πέναλτι στο 50').

Νίκη, με 1-0 και για μια ακόμη Βασκική ομάδα, την Ρεάλ Σοσιεδάδ (η δεύτερη της στο πρωτάθλημα) επί της (δίχως επιτυχία) Λεβάντε

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με νίκη άνοιξε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στην La Liga καθώς η Βαλένθια επικράτησε της Αλαβές με 3-0. Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Βας έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Η πίεση των «νυχτερίδων» συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις έφερε αποτέλεσμα. Ο Σολέρ με ένα ωραίο εναέριο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Στην επανάληψη ο Γκουέντες μόλις συμπληρώθηκε μία ώρα αγώνα χρίστηκε σκόρερ για το 3-0.

Το προφίλ της τρίτης αγωνιστικής:

Παρασκευή (27/8)

Μαγιόρκα - Εσπανιόλ 1-0

(27' Ροντρίγκες)

Βαλένθια - Αλαβές 3-0

(3' Βας, 45+2' Σολέρ, 60' Γκουέντες)

Σάββατο (28/8)

Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

(34' Γουίλιαμς)

Έλτσε - Σεβίλλη 1-1

(11’ Ρόκο – 40’ Εν Νεσίρι)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεβάντε 1-0

(42’ Άντερ Μπαρενετσέα)

Ρεάλ Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

(61' Καρβαχάλ)

Κυριακή (29/8)

Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-1

(2' Σέρχι Ρομπέρτο, 31' Ντεπάι - 19' Σάντρο Ραμίρεθ)

Κάντιθ - Οσασούνα 2-3

(16', 66' πεν. Φερνάντες - πεν. 60' Κίκι, πεν. 90+1' Μοράλες, 80+5' Γκαρσία)

Ράγιο Βαγιεκάνο - Γρανάδα 4-0

(3' Ριβέρα, 23' πεν. Τρέχο, 43' Ντέκα, 58' Κομεσάνια)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 2-2

(56' Σουάρες, 90+5' αυτ. Μαντί - 52' Τριγκέρος, 74' Χρούνεφελντ)

H βαθμολογία