Χάρι Κέιν: Η απίστευτη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που απέρριψε η Τότεναμ!

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέφερε 100 εκατ. και έναν εκ των Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, Εμερίκ Λαπόρτ και Ριγιάντ Μαχρέζ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, με την Τότεναμ ωστόσο να απορρίπτει την προσφορά.

Χάρι Κέιν: Η απίστευτη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι που απέρριψε η Τότεναμ!

Ο Χάρι Κέιν παρέμεινε στην Τότεναμ, βάζοντας φρένο στις επιθυμίες της Μάντσεστερ Σίτι για την πραγμάτωση της μεγαλύτερης μεταγραφής του καλοκαιριού στην Αγγλία, μετά και την απόκτηση και του Τζακ Γκρίλις από τους πρωταθλητές της Premier League.

Η Mirror δημοσίευσε τη μεγάλη πρόταση που έκαναν οι «πολίτες», η οποία δεν... συγκίνησε τον ισχυρό άντρα των «σπιρουνιών, Ντάνιελ Λέβι. Εκτός των 100 εκατ. τα οποία θα δίνονταν ως χρηματικό αντίτιμο, η Σίτι προσέφερε έναν εκ των Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, Εμερίκ Λαπόρτ και Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο Λέβι, ωστόσο, ήταν ανένδοτος και κράτησε τον Κέιν στην ομάδα. Το όνειρο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας για μεταγραφή δεν έγινε δεκτό και ταυτόχρονα θα του στοιχήσει και χρηματικά. Ο έμπειρος επιθετικός θα χάσει τους μισθούς δύο εβδομάδων για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις.