Λεονάρντο: «Αυτό που κάνει η Ρεάλ Μ. είναι παράνομο»!

Έξαλλοι είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν με την κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει σε επαφή με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τη μεταγραφή

Λεονάρντο: «Αυτό που κάνει η Ρεάλ Μ. είναι παράνομο»!

Η κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει σε επαφή με τον Κιλιάν Εμπαπέ και το περιβάλλον του προκάλεσε την έντονη δυσφορία των παραγόντων της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αυτό που κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμπαπέ είναι παράνομο και μη αποδεκτό. Δουλεύουν για τη μεταγραφή του εδώ και δύο χρόνια. Μιλούν σε όλους, στην οικογένειά του» ήταν μεταξύ πολλών άλλων τα λόγια του Βραζιλιάνου παράγοντας, ο οποίος έκανε ευθεία επίθεση στους Ισπανούς.

«Ο Εμπαπέ θέλει να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα τον κρατήσουμε πίσω. Είπαμε ‘όχι’ στην πρώτη πρόταση αλλά αν οι απαιτήσεις μας ικανοποιηθούν, θα δούμε.

Η Ρεάλ μας προσέφερε πολύ λιγότερα από αυτά που θέλουμε. Ναι, ήταν γύρω στα 160 εκατ. ευρώ για τον Κιλιάν, είναι λιγότερα απ’ όσα πληρώσαμε το 2017. Δεν έχουμε προγραμματίσει να μιλήσουμε ξανά με την Ρεάλ.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Αυγούστου τα μεσάνυχτα. Το πράγμα πάει ως εξής. Τον κρατάμε και ανανεώνουμε. Όμως δεν πρόκειται να τον δώσουμε για λιγότερα απ’ όσα τον πήραμε τη στιγμή που ακόμα χρωστάμε στην Μονακό χρήματα. Κάναμε δύο προτάσεις στον Εμπαπέ.

Μία για τους top παίκτες πριν δύο μήνες και μία για το ακόμα πιο πάνω επίπεδο πρόσφατα. Θέλουμε να του αποδείξουμε ότι είναι σημαντικός παίκτης, είναι στο κέντρο του πρότζεκτ αλλά όχι πάνω από αυτό.

Μοιάζει σαν στρατηγική από πλευράς της Ρεάλ. Έκαναν προσπάθεια, για να εισπράξουν ένα ‘όχι’ από εμάς και να δείξουν ότι προσπάθησαν και ότι δεν περιμένουν να τον πάρουν ελεύθερο.

Ο Κιλιάν έχει υποσχεθεί ότι δεν θα φύγει ελεύθερος. Εμείς δεν ανοίξαμε ποτέ την πόρτα για την αποχώρηση του Εμπαπέ, Ποτέ. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα γίνει με τους δικούς μας όρους».