«Σκληρό τετ-α-τετ της Νάπολι με Μανωλά και Ραϊόλα για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Ένα ακόμα δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, είχαν σκληρό τετ-α-τετ με ανθρώπους της Νάπολι για να βρεθεί μία ικανοποιητική για όλες τις πλευρές φόρμουλα επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

«Σκληρό τετ-α-τετ της Νάπολι με Μανωλά και Ραϊόλα για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" την Τρίτη (24/8) κάνει λόγο για σκληρό τετ α τετ του 30χρονου στόπερ και του Μίνο Ραϊόλα με την πλευρά της Νάπολι.

Ο Έλληνας αμυντικός επιχείρησε να ασκήσει επιπλέον πίεση στην ιταλική ομάδα, ώστε να βρεθεί μια ικανοποιητική για όλες τις πλευρές φόρμουλα επιστροφής του στην ομάδα του Πειραιά. Οι Ιταλοί σημειώνουν πάντως ότι τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν, καθώς απομένει μόλις μία εβδομάδα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών ποδοσφαιριστών με συμβόλαιο.

Το ΦΩΣ της Δευτέρας (23/8) σας έγραψε για τη σημασία της εμπλοκής του Μίνο Ραϊόλα, η οποία αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, ενώ το ΦΩΣ της Τρίτης (24/8) τονίζει ότι ο Μανωλάς περιμένει τα ευχάριστα, σημειώνοντας ότι παραμένει ωστόσο οικονομική διαφορά με τη Νάπολι.