ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Παραμένει όμως η διαφορά των 5 εκατ. ευρώ μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Έλληνας στόπερ, ελπίζοντας ότι θα βγει «λευκός καπνός» - «Λέει αντίο στην Νάπολι», τόνιζαν χθες με σιγουριά στην Ιταλία - Δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη έως τον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΣΙ

Τι στιλ μπακ είναι ο Γαλλομαροκινός που έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι - Δύο τρεις ημέρες υπομονή ακόμα για την ενίσχυση στα άκρα της άμυνας.

Η Φερεντσβάρος για Ραντζέλοβις, τελικές επαφές με Ερυθρό Αστέρα για Τσούμιτς.

Προπονήθηκε ο Σισέ, πάει πολύ καλά ο Τικίνιο, τεστάρει το πόδι του ο Χασάν.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΡΤΙΝΣ

Με μόλις ένα ματς πρωταθλήματος θα μπει στους ομίλους του Γιουρόπα ο Ολυμπιακός μετά τη νέα αναβολή στη Σούπερ Λίγκα - Το «ΦΩΣ» παρουσιάζει πόσα ματς θα έχουν στις λίγκες τους οι άλλες ομάδες της διοργάνωσης και τα συμπεράσματα είναι θλιβερά…

«ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ»

Τι λένε στη Σλόβαν για τη μεθαυριανή ρεβάνς - Πάλι μεγάλα προβλήματα και γκρίνια από τον προπονητή Βάις: «Χτύπησε και ο Αμπένα στο ίδιο σημείο, έχουμε με το ζόρι δεκαοκτάδα».

Η ΜΠΕΤΙΣ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ - Με 8 εκατομμύρια κοστολογεί τον πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού η Χιχόν, τον είχε αγοράσει με 2,5 εκατομμύρια από τους Πειραιώτες.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Ανακοινώθηκε και έρχεται ο Ντόρσεϊ

Σήμερα το πρωί στην Ελλάδα ο 25χρονος γκαρντ, για έναν χρόνο η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό - Εξετάζεται και ο Μπρόκχοφ για τη θέση «3» - Έπιασαν δουλειά οι «ερυθρόλευκοι» στο Πράβετς.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

Η επιστροφή της Ασημάκη

Η κορυφαία φουνταριστή μετρά αντίστροφα για την επανεμφάνισή της στην αγωνιστική δράση, με τον Ολυμπιακό Αλίμου και το σκουφάκι με το «7» - Στις 13 Σεπτεμβρίου η προετοιμασία της ομάδας ενόψει νέας σεζόν στην Α2, με προπονητή τον Βαγγέλη Πάτερο.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΟΥΤΑΣ

«Έκανα το εμβόλιο για τον Ολυμπιακό!»

Η 92χρονη Πηνελόπη Χαβούζογλου, μητέρα της γνωστής ΑΜΕΑ «ερυθρόλευκης» φιλάθλου Τόνιας, μιλάει στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη ποδοσφαιρική της αγάπη, τις οικογένειες Μπέμπη - Κρητικόπουλου και τον… Τζιοβάνι.

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα - Νέα συνέλευση στις 31 Αυγούστου με στόχο την έναρξη στις 11 Σεπτεμβρίου - Το Σάββατο η έναρξη του πρωταθλήματος Κ19.