Φάρκε για Γιαννούλη: «Περίμενα μέχρι το ημίχρονο να τον αντικαταστήσω, για να μην τον ντροπιάσω»

Τους λόγους για τους οποίους αντικατέστησε τον Δημήτρη Γιαννούλη στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι εξήγησε ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε.

Φάρκε για Γιαννούλη: «Περίμενα μέχρι το ημίχρονο να τον αντικαταστήσω, για να μην τον ντροπιάσω»

Η Νόριτς υπέστη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 για την 2η αγωνιστική της Premier League. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε ξανά στη βασική ενδεκάδα, όμως αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον προπονητή του, παραχωρώντας τη θέση του στον Μπάλι Μούμπα.

Ο Ντάνιελ Φάρκε εξήγησε τον λόγο για την αλλαγή του 25χρονου Έλληνα, τονίζοντας πως είναι δύσκολο για οποιοδήποτε παίκτη που αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο.



«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό», δήλωσε ο προπονητής της Νόριτς.