«Πρόβλημα στη σχέση Μανωλά - Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού»

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις του Κώστα Μανωλά με τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν είναι πλέον καλές, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

«Πρόβλημα στη σχέση Μανωλά - Ντε Λαουρέντις λόγω Ολυμπιακού»

Ο ιταλικός Τύπος συνεχίζει να ασχολείται με το θέμα του Κώστα Μανωλά και το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρονται στις σχέσεις του διεθνούς στόπερ με τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, οι οποίες είναι τεταμένες. Αιτία φυσικά είναι η επιθυμία του Έλληνα άσου να επιστρέψει στον Πειραιά.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» φέρεται να έχει διαμηνύσει στο μάνατζερ του Μανωλά ότι για να δεχθεί να τον παραχωρήσει, θα πρέπει να λάβει πρόταση τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η ιταλική εφημερίδα «il Mattino» υποστηρίζει ότι η πρόθεση του Ντε Αουρέλις είναι να βάλει στα ταμεία της ομάδας του Νότου αρκετά χρήματα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών ακόμα και μετά την έναρξη της Serie A.

Στο ΦΩΣ της Κυριακής (22/8) αναφέρεται ότι υπάρχει απόσταση με Μανωλά, με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία να είναι αντικρουόμενες.