Sportitalia: «Η Νάπολι δεν δίνει τον Μανωλά για λιγότερο από 10 εκατ. συν μπόνους»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντουλά, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Sportitalia, η Νάπολι δεν θα δεχθεί να παραχωρήσει τον Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό με ένα ποσό κάτω από 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Sportitalia: «Η Νάπολι δεν δίνει τον Μανωλά για λιγότερο από 10 εκατ. συν μπόνους»

Στην Ιταλία τα καθημερινά ρεπορτάζ συνεχίζουν να τροφοδοτούν το σενάριο μεταγραφής του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι Έλληνας αμυντικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα του, πιέζοντας μάλιστα για να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό πρέπει να συμφωνήσει και η Νάπολι, η οποία έχει συγκεκριμένες και υψηλές οικονομικές απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιηθούν για τον παραχωρήσει.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport, Αλφρέντο Πεντουλά, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Sportitalia, η ομάδα το Νότου δεν πρόκειται να αφήσει τον Μανωλά να αποχωρήσει, αν δεν λάβει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

«Ο Ολυμπιακός επιμένει για τον Κώστα Μανωλα αλλά ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κάνει πίσω. Για λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την Νάπολι και δεν πρόκειται να βγει λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Το fosonline.gr σας ανέλυσε την σιγουριά των Ιταλών για τον Μανωλά αλλά και την άλλη όψη του νομίσματος, ενώ το ΦΩΣ του Σαββάτου (21/8) αναφέρει ότι οι Ιταλοί το θεωρούν σχεδόν σίγουρο.

Πιο συγκεκριμένα, το ΦΩΣ αναφέρει στο πρωτοσέλιδο του ότι: «Στην Ελλάδα πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα ο Μανωλάς», τόνιζαν τα ιταλικά ΜΜΕ και την Παρασκευή (21/8), αλλά στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι είναι εκτός λογικής τα οικονομικά δεδομένα.