Αήττητη και πρώτη η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα στην Championship

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα κέρδισε 2-0 την Χαλ στο Λονδίνο, διεύρυνε το αήττητό της στην αγγλική Championship και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τέταρτη σερί ήττα για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

Αήττητη και πρώτη η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα στην Championship

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της αγγλικής Championship παραμένει η Φούλαμ, που κάνει όνειρα για άνοδο στην Premier League.

Οι «κότατζερς», του Πορτογάλου άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, διεύρυναν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα και νίκησαν 2-0 την Χαλ στο Λονδίνο για την 4η αγωνιστική. Ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22’ και ο Φάμπιο Καρβάλιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 34’.

Την πρώτη θέση μοιράζονται με την Φούλαμ η Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και η Στόουκ. Οι «τσίχλες» έφυγαν με το «τρίποντο» από το «Ίγουντ Παρκ» επικρατώντας 2-1 της Μπλάκμπερν, ενώ οι «πότερς» επιβλήθηκαν 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όσον αφορά την τελευταία, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παραμένει χωρίς πόντο στο νέο πρωτάθλημα, αφού αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα ματς που ξεχώρισαν από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων, η Κάρντιφ κέρδισε 3-1 τα «λιοντάρια» της Μίλγουολ, η Μπέρμιγχαμ διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Λούτον, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (που υποβιβάστηκε την περασμένη σεζόν από την Premier League) ηττήθηκε 2-1 από την Χάντερσφιλντ και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (20/8)
Μπρίστολ Σίτι – Σουόνσι 0-1

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (21/8)
ΚΠΡ – Μπάρνσλεϊ 2-2
Μπόρνμουθ – Μπλάκπουλ 2-2
Μπλάκμπεν – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 1-2
Κάρντιφ – Μίλγουολ 3-1
Κόβεντρι – Ρέντινγκ 2-1
Ντέρμπι – Μίντλεσμπρο 0-0
Φούλαμ – Χαλ 2-0
Λούτον – Μπέρμιγχαμ 0-5
Πρέστον – Πιτέρμπορο 1-0
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Χάντερσφιλντ 1-2
Στόουκ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ