Λίβερπουλ: Όλο το «Άνφιλντ» χειροκρότησε τον Τσιμίκα (vid)

Την αποθέωση από τους φίλους της Λίβερπουλ γνώρισε ο Κώστας Τσιμίκας την στιγμή της αλλαγής του, για την εμφάνισή του στο ματς με την Μπέρνλι (2-0) στο «Άνφιλντ».

Λίβερπουλ: Όλο το «Άνφιλντ» χειροκρότησε τον Τσιμίκα (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αναγνώρισαν την εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέρνλι στο «Άνφιλντ» για την 2η αγωνιστική της Premier League και αποθέωσαν τον πρώην άσο του Ολυμπιακού την στιγμή της αλλαγής του.

Ο Έλληνας μπακ ξεκίνησε και πάλι στο βασικό σχήμα των «κόκκινων» και κατέγραψε την πρώτη του ασίστ στην κατηγορία, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να φτάσει στη νίκη με 2-0 και στο δεύτερό της τρίποντο σε ισάριθμα ματς στον φετινό θεσμό.

Στο 92’ ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Γιούργκεν Κλοπ, αντικατέστησε τον Τσιμίκα με τον Γκόμες και την στιγμή που ο Έλληνας μπακ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόταν στον πάγκο της ομάδας του, οι οπαδοί των γηπεδούχων με ένα μακρόσυρτο χειροκρότημα απένειμαν τα εύσημα στον παίκτη για την εμφάνισή του.

Στο «Άνφιλντ» βρέθηκαν 52.591 οπαδοί για να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι, που ήταν μάλιστα και το πρώτο για τους «κόκκινους» με γεμάτες εξέδρες στο «σπίτι» τους από τον Μάρτη του 2020.

Δείτε το βίντεο με τον Τσιμίκα: