Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπενζεμά έως το 2023!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Καρίμ Μπενζεμά για ακόμη δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2023!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπενζεμά έως το 2023!

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Καρίμ Μπενζεμά διαπραγματεύονται την επέκταση της συνεργασίας τους δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Οι «μερένγκες» ανακοίνωσαν ότι ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θα είναι στις τάξεις τους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023, έναν χρόνο, δηλαδή, παραπάνω απ' ότι προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιο του.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει μέχρι το 2023 ο Μπενζεμά με ρήτρα 1 δις ευρώ!

Μάλιστα, στη νέα τους σύμβαση, οι «μπλάνκος» τοποθέτησαν ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκ. ευρώ (προκείμενου να είναι ...απλησίαστος για πιθανούς «μνηστήρες») παρότι είναι ήδη 33 ετών.

Στα αξιοσημείωτα πως ο ποδοσφαιριστής, εφόσον εξαντλησει το νέο του συμβόλαιο, θα φτάσει τα 14 χρόνια κάτοικος της Ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο Μπενζεμά κατέφθασε στη Μαδρίτη το 2009 από τη Λιόν και έκτοτε αποτελεί τη σταθερά στη γραμμή κρούσης των Καστιγιάνων, καταγράφοντας 560 συμμετοχές με τη λευκή φανέλα, με απολογισμό 281 γκολ και 144 ασίστ.