Μπορντό: Στην προπόνηση ο Καλού, που είχε καταρρεύσει στο ματς με τη Μαρσέιγ

Την επανεμφάνισή του στις προπονήσεις της Μπορντό έκανε ο Σαμουέλ Καλού, που είχε καταρρεύσει την περασμένη Κυριακή (15/8) στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μαρσέιγ.

Μπορντό: Στην προπόνηση ο Καλού, που είχε καταρρεύσει στο ματς με τη Μαρσέιγ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα (18/8) τους ποδοσφαιριστές της Μπορντό, καθώς την επανεμφάνισή του στις προπονήσεις της ομάδας έκανε ο Σαμουέλ Καλού.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είναι «παγώσει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη την περασμένη Κυριακή (15/8), όταν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Μαρσέιγ για την 2η αγωνιστική του Σαμπιονά είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός κατέρρευσε την στιγμή που συνέθετε μέρος του ανθρώπινου «τείχους», με τον Ντιμιτρί Παγέτ να ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ, με το ιατρικό επιτελείο να μπαίνει εσπευσμένα στο γήπεδο. Ο παίκτης προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά ενώ σηκώθηκε, έγινε αλλαγή προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μασσαλίας για εξετάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε αποκλείστηκε κάθε πιθανότητα καρδιακού προβλήματος και ο Νιγηριανός πήρε τελικά την άδεια για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του αλλά και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.