Κατέρρευσε ο Σάμουελ Καλού κατά τη διάρκεια του Μαρσέιγ - Μπορντό! (vid)

Ο Σαμουέλ Καλού προκάλεσε ...συναγερμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με την Μπορντό για τη Ligue 1, αφού κατέρρευσε εντός αγωνιστικού χώρου και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε. 

Κατέρρευσε ο Σάμουελ Καλού κατά τη διάρκεια του Μαρσέιγ - Μπορντό! (vid)

Οι πρόσφατες μνήμες του Κρίστιαν Έρικσεν αναβίωσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολιμπίκ Μαρσέιγ - Μπορντό, για τη Ligue 1, με τον Σάμουελ Καλού να σωριάζεται στο γρασίδι στο πέμπτο, μόλις, λεπτό και τους παίκτες των δύο ομάδων να ζητούν, εναγωνίως, την βοήθεια των γιατρών.

Ευτυχώς αποχώρησε, έχοντας τις αισθήσεις του, πέντε λεπτά, αργότερα, όταν κι αντικαταταστάθηκε.

Ο 23χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός κατέρρευσε την ώρα που συνέθετε μέρος του ανθρώπινου τείχους, με τον Ντιμιτρί Παγέτ να ετοιμάζεται να εκτελέσει φάουλ.

Προσπάθησε να σηκωθεί αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά ενώ σηκώθηκε, έγινε αλλαγή μετά από πέντε λεπτά προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Μασσαλίας για εξετάσεις...

Όλα αυτά, λίγες εβδομάδες μετά από τη σοκαριστική στιγμή του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση του «Πάρκεν», της Κοπεγχάγης, μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro, που στιγμάτισε τη διοργάνωση.

Πάντως ο Αφρικανός των «Γιρονδίνων» έχει σχετικό ιατρικό παρελθόν, αφού του έχει ξανασυμβεί.

Πρώτη φόρα ήταν το 2019, σε προπόνηση της Νιγηρίας στο Copa Africa, που έγινε στην Αίγυπτο, με τις φήμες να λένε πως υπέστη καρδιακό επεισόδιο, αλλά τους γιατρούς να εξηγούν πως είχε απλώς αφυδατωθεί...