Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέα συμβόλαια σε Φερνάντες, Μαγκουάιρ, Πογκμπά και Σο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνει τις συζητήσεις της με Μπρούνο Φερνάντες, Χάρι Μαγκουάιρ, Πολ Πογκμπά και Λουκ Σο για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέα συμβόλαια σε Φερνάντες, Μαγκουάιρ, Πογκμπά και Σο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να «οργώνει» αυτό το καλοκαίρι την μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, ωστόσο, παράλληλα, εντείνει και τις συζητήσεις της με τέσσερις ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Μπρούνο Φερνάντες για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το 2025, ενώ παράλληλα φέρονται να προσφέρουν και τριπλασιασμό στις αποδοχές του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού ώστε να «δέσει» το μέλλον του στον σύλλογο. Ο διεθνής άσος ξεκίνησε δυναμικά και την φετινή αγωνιστική περίοδο και στην πρεμιέρα της νέας Premier League πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα κόντρα στην Λιντς (5-1).

Παράλληλα, η Μάντσεστερ επιμένει και για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά, κόντρα στις φήμες που θέλουν τον Γάλλο μέσο να αποχωρεί από τον σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να «χρυσώσει» τον διεθνή άσο ώστε να τον διατηρήσει στις τάξεις της και να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου, ενώ, ως γνωστόν, ο τελευταίος βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τέλος, ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τον επιθετικό Μάρκους Ράσφορντ όσο και με τον αριστερό μπακ Λουκ Σο, φιλοδοξώντας να έρθει σε συμφωνία μαζί τους και να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία.