Γιουβέντους: Ανακοινώνει τον Λοκατέλι από την Σασουόλο

Η Γιουβέντους φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Σασουόλο για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Γιουβέντους: Ανακοινώνει τον Λοκατέλι από την Σασουόλο

Αίσιο τέλος φαίνεται ότι είχαν τελικά οι προσπάθειες της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι από την Σασουόλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική Ιταλία, οι δύο σύλλογοι έπειτα από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις ήρθαν τελικά σε συμφωνία για την μετακίνηση του διεθνούς άσου στους «μπιανκονέρι» και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την οριστικοποίηση της υπόθεσης.

Ο 23χρονος μέσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο διάστημα της παρουσίας του στην Σασουόλο, όπως επίσης και το φετινό καλοκαίρι με την αποστολή της εθνικής Ιταλίας, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στον τελικό με αντίπαλο την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

Το κόστος της μετακίνησής του στην Γιουβέντους έφτασε τα 35 εκατομμύρια ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2026.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Μάνουελ Λοκατέλι πήρε μέρος σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «νεροβέρντι», με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ.