Ο Έντιν Τζέκο «επιβεβαίωσε» εμμέσως την παραμονή του Αλεξάνταρ Κολάροφ στην Ίντερ

Ο Έντιν Τζέκο σε δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στην Ίντερ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τρίτη συνύπαρξή του με τον Αλεξάνταρ Κολάροφ που είχε μπλεχτεί σε σενάρια για τον Ολυμπιακό (to διέψευσαν οι Πειραιώτες).

Ο Έντιν Τζέκο «επιβεβαίωσε» εμμέσως την παραμονή του Αλεξάνταρ Κολάροφ στην Ίντερ

Ο Έντιν Τζέκο εδώ και δύο 24ωρα ανήκει στην οικογένεια της Ίντερ, με τον Βόσνιο επιθετικό στις δηλώσεις του να κάνει ειδική αναφορά στον Αλεξάνταρ Κολάροφ.

Ουσιαστικά, ο Βόσνιος επιθετικός «μαρτύρησε» την παραμονή του 35χρονου Σέρβου αριστερού μπακ των «νερατζούρι». Το όνομα του Κολάροφ είχε μπλεχτεί σε σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά το θέμα, τονίζοντας ότι όχι μόνο πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά δεν έχουν ασχοληθεί και μαζί του.

Βλέπετε, πριν από λίγο καιρό ο Κολάροφ είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ίντερ έως το 2022.

Την παραμονή του Κολάροφ στο Μιλάνο επιβεβαίωσε και ο Τζέκο, ο οποίος μετά την κοινή θητεία των δύο ποδοσφαιριστών σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα, θα συνυπάρξουν και στο Τζουζέπε Μεάτσα.

«Μοιάζει λες και δεν μπορεί να... δραπετεύσει ο ένας από τον άλλον. Ήμασταν μαζί στην Σίτι και στην Ρόμα, τώρα θα παίξουμε τη φετινή σεζόν και στην Ίντερ. Μίλησα μαζί του και ανυπομονεί να ξανασυνεργαστούμε. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω μαζί του και ελπίζουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέκο.

«Κανένα θέμα Κολάροφ», λένε στον Ολυμπιακό