ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Κώστας Αποστολάκης

Παρελθόν ο Κώστας Αποστολάκης από τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ελλάδα.

ΑΠΟΕΛ: Τέλος ο Κώστας Αποστολάκης

Το «διαζύγιο» με τον Κώστα Αποστολάκη ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Μόλις έναν χρόνο κράτησε η συνεργασία του Κώστα Αποστολάκη με τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και πρόλαβε να κάνει μόλις επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έλυσαν τη συνεργασία τους.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αποστολάκη.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή επιτυχία για τη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ για τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Αποστολάκη.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είχε πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Κύπρου την περσινή αγωνιστική περίοδο, δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ελλάδα και να τον δούμε ξανά σε ομάδα της Super League. Μια ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του είναι ο Παναιτωλικός, εκεί όπου εργάζεται ο Γιάννης Αναστασίου.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον παίκτη να εξετάζει πλέον ως ελεύθερος τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.