Η μαμά Ρονάλντο εύχεται από την Καλαμάτα στον υιό

Ματαιώθηκε η γιορτή στο Τορίνο για την υποδοχή του νέου σταρ της Γιουβέντους

Η μαμά Ρονάλντο εύχεται από την Καλαμάτα στον υιό

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, που βρίσκεται στη Μεσσηνία δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, δίνοντας τις ευχές της στον διάσημο γιο της για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Σου εύχομαι το καλύτερο για τη νέα σου περιπέτεια», ανέφερε, ενώ η φωτογραφία είναι από δείπνο στο Costa Navarino, δείχνοντας στο βάθος το ηλιοβασίλεμα πάνω από την ελληνική θάλασσα, στο θέρετρο, όπου ο CR7 χαλαρώνει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και εκεί όπου συμφώνησε με την Γιουβέντους για την μεγάλη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε για πρακτικούς λόγους η προγραμματισμένη γιορτή της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου οι φίλαθλοι της ιταλικής ομάδας θα είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον διάσημο Πορτογάλο.

Ο Ρονάλντο, θα φτάσει στο Τορίνο την Δευτέρα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο γήπεδο. Όμως το πρώτο χειροκρότημα των φιλάθλων στην Allianz, μετατέθηκε για το πρωτάθλημα της Serie A.

Τις τελευταίες ημέρες, οι αστυνομικές αρχές, εξέτασαν στενά το ενδεχόμενο εκδήλωσης, αλλά φαίνεται ότι διαβεβαίωσαν τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας και επιλέχθηκε η ματαίωση της γιορτής.