Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο στον Φαν Ντάικ!

Για ακόμη τέσσερα χρόνια παίκτης της Λίβερπουλ θα είναι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους» μέχρι το 2025.

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο στον Φαν Ντάικ!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με τη Λίβερπουλ, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «κόκκινων». Το νέο συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Φαν Ντάικ αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 από τη Σουθάμπτον και αμέσως έγινε ένας εκ των σημαντικότερων παικτών του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας πραγματοποιήσει 130 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ ενώ έχει και 13 γκολ.

Με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Premier League, του Uefa Champions League, του Uefa Super Cup και του FIFA Club World Cup!

Το νέο του συμβόλαιο θα του αποφέρει αυξημένες απολαβές, ενώ αποτελεί και μια απόδειξη από την πλευρά του συλλόγου πως τον πιστεύει και θέλει να συνεχίσει μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο στον αγώνα με την Έβερτον.

« Είναι καταπληκτικό. Είναι κάτι, για το οποίο είμαι περήφανος εγώ, είναι περήφανη η γυναίκα μου, είναι τα παιδιά μου και φυσικά οι μάνατζερ μου. Η σκληρή δουλειά που κάνουμε θα συνεχιστεί και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στη Liverpool. Νιώθω ευλογημένος, χαρούμενος και περήφανος», τόνισε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικό της Λίβερπουλ.