Φράνκο Μπελόκ: Υπέγραψε στην Ταράντο (pic)

Παίκτης της Ταράντο και επίσημα ο Φράνκο Μπελόκ. Ο 27χρονος Αργεντινος άσος του Αστέρα Τρίπολης είχε αποκτηθεί από τους Αρκάδες το καλοκαίρι του 2018.

 Φράνκο Μπελόκ: Υπέγραψε στην Ταράντο (pic)

Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος, Φράνκο Μπελόκ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie C της Ιταλίας. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Φράνκο Μπελόκ στην Ταράντο. Ο Μπελόκ έπαιζε τα τρία τελευταία χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και είχε συνολικά 46 συμμετοχές.

Ο Μπελόκ ήταν τρεις σεζόν στην Ελλάδα και έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης αλλά πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην στην Ιταλία και στην Ταράντο. Ο Μπελόκ είχε συνολικά 46 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Ιταλία.

Ο 27χρονος μέσος πριν έρθει στην Ελλάδα και παίξει στον Αστέρα Τρίπολης, αγωνιζόταν στην Ιντεπεντιέντε ενώ είχε περάσει και από τις Αρσεναλ Σαραντί και Ολίμπο με την μορφή δανεισμού μετρώντας συνολικά 65 συμμετοχές και 2 γκολ στην πρώτη κατηγορίας της Αργεντινής.

Στην Ιταλία τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα για τον Αργεντινό μέσο και τελικά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των Ιταλών.

Ο Μπελόκ ανακοινώθηκε από την Ταράντο και μετά την παραμονή του στην Τρίπολη και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα βρεθεί στην Ιταλία.