Σέρχιο Ράμος: Πρότεινε στον Μέσι να τον φιλοξενήσει, αλλά ο Αργεντινός προτίμησε το ξενοδοχείο

Ο Σέρχιο Ράμος πρότεινε στον Λιονέλ Μέσι να φιλοξενήσει στο σπίτι του τον Αργεντινό άσο και την οικογένειά του, αλλά ο τελευταίος προτίμησε τελικά το πολυτελές ξενοδοχείο «Le Royal Monceau».

Σέρχιο Ράμος: Πρότεινε στον Μέσι να τον φιλοξενήσει, αλλά ο Αργεντινός προτίμησε το ξενοδοχείο

Για χρόνια Σέρχιο Ράμος και Λιονέλ Μέσι ήταν «αιώνιοι» αντίπαλοι στην Ισπανία στα «κλάσικο» μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι «εποχές» όμως πλέον έχουν αλλάξει και οι δύο παίκτες μοιράζονται την ίδια ποδοσφαιρική «στέγη» και είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η «El Pais», ο άλλοτε αρχηγός των «μερένγκες» όταν ενημερώθηκε για την άφιξη του Αργεντινού επιθετικού στην γαλλική πρωτεύουσα για να ανακοινωθεί από τους «πρωτευουσιάνους», του πρότεινε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Ο Μέσι όμως, προτίμησε τελικά να καταλύσει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Le Royal Monceau».

«Εάν εσύ και η οικογένειά σου προτιμάτε να μείνετε σε ένα σπίτι παρά να πάτε σε ένα ξενοδοχείο, μπορείτε να μείνετε στο δικό μου», φέρεται να είπε ο Ράμος στον Μέσι.

Ο 34χρονος Αργεντινός διαμένει με την οικογένειά του σε σουίτα του ξενοδοχείου «Le Royal Monceau», έναντι 20.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, έως ότου βρει μία μόνιμη κατοικία στο Παρίσι, ενώ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είχαν διαμείνει μεταξύ άλλων στο παρελθόν τόσο ο συμπαίκτης του, Νεϊμάρ, όσο και οι Μαντόνα, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Κιμ Καρντάσιαν.